Mini-supermarkt overvallen aan de Beukelsdijk in Rotterdam (video)

Mini-supermarkt overvallen aan de Beukelsdijk in Rotterdam (video)

Dinsdagavond heeft er een overval plaatsgevonden op een mini-supermarkt aan de Beukelsdijk in Rotterdam. Een drietal mannen drong dinsdagavond de winkel binnen. Ze bedreigden de medewerkers met vuurwapens en eisten geld. Na hun daad gingen ze er met onbekende buit vandoor. De politie startte meteen een grote zoekactie waarbij ook de politiehelikopter werd ingezet. 

Op de hoek van de Veelzigtstraat en de Beukelsdijk is voor de avondwinkel een Plaats Delict (PD) gevormd. De Forensische Opsporing (FO) zal sporen veiligstellen in het kader van het onderzoek.

Moeder van één van de verdachten helpt een handje bij de aanhoudingen
De politie heeft later op de avond 6 personen uit een woning gehaald aan het Virulyplein in Rotterdam. In totaal zijn 9 personen aangehouden. Een moeder van één van de verdachten sprak agenten aan en vertelde de politie dat haar zoon betrokken was bij de overval én waar hij zich bevond. De verdachten variëren in de leeftijd tussen de 15 en 48 jaar. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. Een link naar het artikel van de aanhoudingen, vindt U hier.