Melissantstraat Rotterdam slachtoffer bij steekpartij

Melissantstraat Rotterdam slachtoffer bij steekpartij

Bij een steekpartij aan de Melissantstraat in Rotterdam is maandagavond een persoon gewond geraakt. De politie heeft 5 personen aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. 

De politie kreeg een melding van een vechtpartij en al snel kregen de medewerkers van cameratoezicht twee auto's in het vizier die waren weggereden bij de vechtpartij. Politievoertuigen werden richting de voertuigen geloodst die zij uiteindelijk op de Zuiderparkweg staande konden houden.

Ondertussen werd door agenten een onderzoek ingesteld aan de Melissantstraat, daar bleek dat de ruzie was ontstaan in de familiesfeer. Ook werd op deze locatie een 17 jarig slachtoffer aangetroffen dat lichtgewond was geraakt door een mes.

In èèn van de voertuigen aan de Zuiderparkweg werd door de politie een mes aangetrroffen. De vijf inzittenden van de voertuigen zijn door de politie aangehouden. Het betreft mannen van 20-, 22-, 23- en 49 jaar oud afkomstig uit Rotterdam en Barendrecht. De politie doet verder onderzoek in deze zaak.