Meerdere woningen ontruimd door brandende televisie Vredehofplaats Rotterdam

Dinsdag aan het eind van de middag is brand uitgebroken bij een televisie in een appartementencomplex aan de Vredehofplaats Rotterdam. Meerdere woningen werden tijdelijk ontruimd.

Omstreeks 17:00 uur hoorden buurtbewoners een rookmelder afgaan in een woning en constateerden dat er daadwerkelijk rook was. Direct werden de hulpdiensten gealarmeerd waarna deze met spoed ter plaatse kwamen. Het was onduidelijk of er nog bewoners in de desbetreffende woning aanwezig waren, hierdoor werd snel opgeschaald naar het sein "Middelbrand". Uit voorzorg werden in totaal acht omliggende woningen ontruimd.

Er was niemand in de woning en er zijn dan ook geen slachtoffers gevallen. De brand was redelijk snel geblust, waarna de brandweer de televisie naar buiten heeft gebracht. De bewoner van de woning is door de politie gebeld en zal aankomende nacht elders moeten verblijven vanwege de schade. De overige bewoners van omliggende woningen konden nadat de brandweer klaar was met blussen en ventileren terug naar hun woningen.

De exacte oorzaak van de brand is onbekend.

 

D5J4lb.JPG

CftHE7.JPG

FRdLt3.JPG

FF388K.JPG