Meerdere gewonden na flinke aanrijding N57 Vierpolders

Meerdere gewonden na flinke aanrijding N57 Vierpolders

Zaterdagmorgen omstreeks half zeven werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand op de N57 bij Vierpolders. Aangezien er meldingen kwamen dat er ook gewonden bij zouden zijn werden meer brandweerwagens en ambulances meegealarmeerd.

Ter plaatse bleek dat een bestelwagen een bewegwijzeringsbord uit de grond had gereden en hierna met een flinke klap tegen een boom tot stilstand was gekomen. De auto is hierna in brand gevlogen. De personen zijn op tijd uit de auto gekomen. 

Aangezien er sprake was van minimaal vijf gewonden met variërende verwondingen werden er meerdere ambulances opgeroepen. In totaal zijn er vier ambulances ter plaatse gekomen om de slachtoffers medisch te ondersteunen. Ook de brandweer ondersteunde de ambulancebroeders met het helpen van de slachtoffers. 

De brandweer had de auto snel geblust maar kon niet voorkomen dat deze bijna geheel uitbrandde. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie doet hier onderzoek naar. De auto is geborgen door een berger. 

Ten tijde van het ongeval was de N57 ter hoogte van de rotonde met de Nieuweweg richting Brielle dicht.