MediaTV fotograaf in sloot geduwd

MediaTV fotograaf in sloot geduwd

Een fotograaf van MediaTV is bij een incident op de Rijksweg A20 door een toeschouwer in de sloot geduwd na een onenigheid.

Het begon toen de man agressief reageerde op de fotograaf omdat hij een tak opzij duwde en daardoor voor even het zicht van de toeschouwer ontnam op het ongeval.
De man reageerde direct dreigend naar de fotograaf. Een andere toeschouwer die keek naar het ongeval zei tegen de dader ‘’moet je hem in de sloot duwen kan hij ook naar de andere kant toe’’. Vervolgens gaf de dader de fotograaf een behoorlijk zet maar gelukkig kon deze zich goed staande houden en viel niet in de sloot wel viel één van zijn 2 fotocamera’s in het water. Samen met een collega fotograaf is de achtervolging nog een stuk ingezet maar door het drukke verkeer op de Hoofdweg kon de man niet meer worden ingehaald. De politie Hollands – Midden heeft direct heel de wijk uitgekamd maar kon jammer genoeg geen spoor van de dader meer te bekennen. Mogelijk dat hij in de omgeving van het Goudmos of de Paralelweg-Zuid een woonhuis is betreden. De fotograaf gaat morgen met één getuige aangifte doen op het politiebureau te Nieuwerkerk.

Meer informatie over het ongeval volgt later.

De collega fotograaf heeft de dader nog proberen te fotograferen hier onder een foto, Mocht u de dader herkennen of tips hebben kunt u dezen anoniem mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.