MediaTV Classics: (1993) Dode bij waterongeval op Industrieweg Rotterdam (video)

MediaTV Classics: (1993) Dode bij waterongeval op Industrieweg Rotterdam (video)

Video Duivestein beschikt over een groot archief van videomateriaal. Een archief bestaande uit vele uren beeld verzameld over een periode van tientallen jaren! Wij zijn van mening dat we bezoekers en voormalig hulpverleners van toen een plezier hiermee doen. Ook de huidige hulpdiensten kunnen terugblikken hoe hun collega's van destijds betrokken waren bij de vele incidenten welke zich in de regio Rotterdam afspeelden. 

In de rubriek 'MediaTV Classics' tonen wij unieke beelden van grote en bijzondere gebeurtenissen die zich in de regio Rotterdam-Rijnmond hebben afgespeeld. Dank aan Video Duivestein voor het beschikbaar stellen van de beelden.

MediaTV Classics: (1993) Dode bij waterongeval op Industrieweg Rotterdam

Op 29 mei 1993 raakte een voertuig te water op de Industrieweg in Rotterdam. De hulpdiensten rukten met veel materieel uit naar de Spaanse Polder. Al snel wist de brandweer op aanwijzingen het voertuig te traceren en ging met een duiker te water. Helaas was er een dode te betreuren bij het waterongeval. De auto werd door de hulpdiensten op het droge getakeld. De toedracht van het ongeval is onduidelijk.