Media TV; Iedereen bedankt!

Media TV; Iedereen bedankt!

Geachte bezoeker, medewerker, sponsor & alle hulpdiensten. Bij deze willen wij als redactie u allen bedanken voor een wederom prettige samenwerking het afgelopen jaar.

Ondanks de beëindiging van het analoge alarmeren zijn wij en onze medewerkers sterk in onze schoenen blijven staan. Ondanks dat we het minder kunnen volgen hebben wij dit jaar ook wederom met zijn allen het bewijs geleverd om u het laatste nieuws te brengen.

Soms hardnieuws en soms nieuws met een grappig verhaal. Hoe u het ook bekijkt met zijn allen hebben wij ons stinkende best gedaan om voor u het nieuws zo goed mogelijk in beeld te brengen. Hier willen wij nogmaals alle medewerkers die hun foto's vrijwillig afstaan nadrukkelijk bedanken voor hun steun.

Verder kunnen wij natuurlijk niet zonder onze sponsoren die ons ook hebben gesteunt. Ook zonder u, de bezoeker hadden wij dit succes dit jaar niet behaald. Het afgelopen jaar hebben wij ruim 3000 nieuwsberichten mogen plaatsen en kwamen er 1.771.480 bezoekers naar onze website.

Maar wat zouden wij zijn zonder de medewerking van alle hulpdiensten. Wij mochten wederom vrij zijn om hun werkzaamheden in beeld naar buiten te brengen. Onze dank hiervoor is groot.

Hierbij bedankt de redactie alle bovengenoemde voor de fantastische medewerking in het afgelopen jaar. Wat ons betreft zetten wij dit nog lang door. En zonder de steun van alle bezoekers, medewerkers, sponsoren en hulpdiensten was het dit jaar geen succes geworden.

De Tiplijn is het afgelopen jaar goed gebruikt door jullie en vragen dit ook het komend jaar te doen! Voor de mensen die het nog niet weten de tiplijn kan 24-uur per dag gebelt worden onder het nummer 06-38811801.

Wij danken u allen en wensen u een veilig, gezond en gelukkig 2008 toe!