Maurice heeft de dag van z'n leven dankzij Bikers for Kids

Maurice heeft de dag van z'n leven dankzij Bikers for Kids

De 26-jarige Maurice uit Vlaardingen beleefde gisteren de dag van z'n leven dankzij de stichting Bikers for Kids. De lichamelijke gehandicapte Maurice werd gisteren uitgenodigd voor een ritje op de motor. Door een medische fout raakte Maurice volledig gebonden aan zijn rolstoel.

Nadat Maurice een speciaal "Bikers For Kids" T-shirt had gekregen, vertrok de stoet van zo'n 60 motorfietsen voor een ritje door Schiedam en Vlaardingen. Eerst werd er een ijsje gegeten op het Rubensplein waarna later op de Maasboulevard in Schiedam gelegenheid was voor een foto. Via Schiedam-Noord ging de route weer huiswaarts.  Voor de deur werden er nog een paar "burn outs" gedraaid en werd iedereen bedankt voor de inzet.

Bikers For Kids
Stichting Bikers for Kids is een non-profit organisatie, die zich inzet voor vrouwen en kinderen die te maken hebben gehad met pesten, geweld en mishandeling. Ook wil de organisatie vriendschappen onderhouden met gehandicapten, die in een kleine wereld leven. Bikers For Kids is zo'n 1,5 jaar geleden opgericht door Robert van der Stappen en wordt in stand gehouden door vrijwilligers en donateurs. 

Bent U geïnteresseerd of wilt U donateur worden, dan bent U van harte welkom op maandag- en donderdagavond aan de Bohrweg 58 in Spijkenisse.

Meer informatie op:
www.bikersforkids.nl of via Facebook