69-jarige man zwaargewond geraakt bij schietpartij op parkeerplaats Hoge Filterweg Rotterdam (video)

Bij een schietpartij op een parkeerplaats aan de Hoge Filterweg in Rotterdam is een 69-jarige Rotterdammer zwaargewond geraakt. Een omstander heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De auto waarin dat gebeurde is door de politie in beslag genomen.

Even na 14:30 uur werden de hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team gealarmeerd voor de schietpartij. Omdat het slachtoffer al naar het ziekenhuis vervoerd werd, is het mobiel medisch team daarheen gereden. Op de parkeerplaats liggen bloed en meerdere hulzen op straat. Een geparkeerde auto is door agenten doorzocht. De forensische opsporing is ter plaatse om de sporen veilig te stellen.

Een politietakel heeft het voertuig waarmee het slachtoffer naar het IJsselland Ziekenhuis gebracht werd meegenomen. Een rechterzijraam van de auto is gesneuveld. Het is niet bekend of dit door bijvoorbeeld een kogel komt. Het slachtoffer is vanuit het IJsselland Ziekenhuis naar het Eramus Medisch Centrum overgebracht vanwege de ernst van de verwondingen.

De politie meldt dat getuigen twee verdachten in een witte auto zagen wegrijden. Op de Luipaardstraat in Rotterdam is niet veel later een gestolen voertuig aangetroffen. De politie heeft ook dat voertuig in beslag genomen en onderzoekt of dit het voertuig is waarin de verdachten na de schietpartij zijn weggereden. 

Hoge Filterweg Rotterdam:

5jPH1s.jpg

SYH22k.jpg

ieYhTe.jpg

RF4Fpy.jpg

56eWMC.jpg

YzVyrx.jpg

Cdthev.jpg

hNw7Ys.jpg

IJsselland Ziekenhuis Capelle a/d IJssel:

lvhhj2.jpg

AKzdh9.jpg