Man wil drugs voor gestolen fiets in Voetjesstraat Rotterdam

Man wil drugs voor gestolen fiets in Voetjesstraat Rotterdam

Agenten hebben woensdag op donderdagnacht een fietsendief op heterdaad aangehouden op de Voetjesstraat in Rotterdam dankzij een oplettende getuige. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de tweewieler. Een getuige zag een man rond 04.30 uur op de Mijnsherenplein bij een fiets staan. Hij zag dat er aan de fiets werd gerommeld waarop hij direct de politie heeft gealarmeerd. 

Bij het zien van agenten liep de man snel weg. Op de Voetjesstraat hielden agenten hem aan. Op de looproute van de 40-jarige Rotterdammer werd een knijptang aangetroffen en bij de fouillering een mes en imbusset. De man is overgebracht naar bureau. In het verhoor gaf hij toe dat hij de fiets wilde stelen omdat hij geld nodig had voor zijn drugsgebruik. Agenten zijn nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de fiets.

Doe altijd aangifte 

Wordt uw fiets gestolen, doe dan altijd aangifte bij de politie. Uw fiets wordt dan opgenomen in het fietsdiefstalregister. Zonder het doen van aangifte kunnen agenten moeilijk de eigenaar achterhalen, zie voor meer informatie http://www.politie.nl/onderwerpen/diefstal-fiets.html