Man (47) raakt zwaargewond bij steekpartij op straat Grote Beer Rotterdam

Donderdagavond is een 47-jarige man op de Grote Beer Rotterdam aangetroffen met meerdere steekwonden. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks 22:30 uur kwamen er bij de meldkamer meerdere meldingen binnen van een steekpartij bij de Grote Beer Rotterdam. Hulpdiensten waaronder politie, ambulance en het MMT kwamen met spoed ter plaatse en troffen een man zwaargewond aan op een oversteekplaats. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het was onduidelijk waar de man precies gestoken was, hierdoor werd een ruim plaats delict gemaakt en is de Grote Beer tot halverwege de nacht in beide richtingen volledig afgesloten geweest. Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te verrichten, waarbij diverse sporen zijn veiliggesteld.

Een speurhond heeft de straat volledig afgezocht. Het steekwapen en de bijbehorende dader zijn voor zover bekend nog niet aangetroffen. Wel is er halverwege de straat een groot holster van een mes gevonden, deze is door de Forensische Opsporing veiliggesteld voor sporenonderzoek.

UPDATE: In het onderzoek naar de steekpartij is een 15-jarige jongen aangehouden. Lees nu meer

 

hBeF25.jpg

M0389Y.jpg

DWjnIx.jpg

yUneeb.jpg

RqIRZk.jpg

2KdJMo.jpg

tlNdfI.jpg