Man raakt gewond bij steekpartij, vrouwelijke verdachte aangehouden Burgemeester Honnerlage Gretelaan Schiedam

Vrijdagavond is een man zwaargewond geraakt bij een steekpartij ter hoogte van metrostation Parkweg aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan in Schiedam, een vrouwelijke verdachte is aangehouden in de Sint Liduinastraat.

Omstreeks 22:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekpartij in de Sint Liduinastraat. Hier was geen slachtoffer maar werd de verdachte van de steekpartij aangehouden. Korte tijd later werd duidelijk dat een vrouw bij het metrostation Parkweg aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan te Schiedam een man verwond had met een mes.

Het mannelijke slachtoffer liep flinke verwondingen op aan zijn been en arm. Na het steekincident is de man bij een andere vrouw in de auto gestapt en is ter hoogte van de Nieuwe Damlaan in elkaar gezakt. Hier heeft de gealarmeerde ambulance en het mobiel medisch team het slachtoffer behandeld en meegenomen naar het ziekenhuis.

Bij de vrouwelijke verdachte werd een handvat van een mes aangetroffen. De omgeving van metrostation Parkweg werd ruim afgezet en met een speurhond is gezocht naar het lemmet van het mes. Dit is nergens meer aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

 

9unsXq.jpg

LRvvGb.jpg

LV7xOZ.jpg

ii83CP.jpg