Man op straat gereanimeerd bij melding van steekpartij Fenacoliuslaan Maassluis

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een man dusdanig zwaar gewond geraakt bij een melding van een steekpartij aan de Fenacoliuslaan Maassluis dat hij gereanimeerd moest worden, vervolgens is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks half 3 kreeg de politie een melding van een steekpartij in de Fenacoliuslaan, al snel was duidelijk dat een man zwaargewond was en werden een ambulance, brandweer en een traumahelikopter gealarmeerd voor een reanimatie. De man is ter plaatse gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Ten tijde van het incident en de hulpverlening was er veel oploop in de straat, de politie was dan ook samen met de TPE (Team Parate Eenheid) ter plaatse voor het geval er moest worden ingegrepen. Nadat het slachtoffer mee was met de ambulance keerde de rust weer terug.

De forensische opsporing is ter plaatse gekomen voor verder sporenonderzoek. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident, of er daadwerkelijk is gestoken en is op zoek naar getuigen en informatie.

In de loop van de ochtend is bekend geworden dat het 42-jarige slachtoffer uit Maassluis in het ziekenhuis is overleden. Er is bij het incident niet gestoken. Wel zijn de verwondingen veroorzaakt door geweld. 

UPDATE: Zondagochtend is een 26-jarige man uit Geldrop aangehouden nadat hij zichzelf had gemeld op een politiebureau in Eindhoven. De man zit vast als verdachte voor het dodelijke geweld.

 

Ty9clz.jpg

buX8xl.jpg

aXOLMx.jpg

RqMFql.jpg

EnGJ5o.jpg

p5cDi1.jpg