Man op straat doodgeschoten, mogelijke vluchtauto crasht na politieachtervolging Zoetemanring Zuidland (video)

Zondagavond is een 41-jarige man uit Zuidland op straat doodgeschoten aan de Zoetemanring in Zuidland, een verdachte (35-jarige man uit Weert) is bij een afrit van de A15 ter hoogte van de Markweg gecrasht.

Omstreeks 22:15 uur kregen de hulpdiensten een melding van een schietpartij op straat. Politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse. Ondanks de snelle inzet van de hulpverleners is het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Kort na de schietpartij heeft de politie een auto achtervolgd die er met hoge snelheid vandoor ging. Bij een afrit van de A15 ter hoogte van de Markweg verloor de bestuurder de macht over het stuur. De inzittende is gewond overgebracht naar het ziekenhuis en wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. Op het voertuig zaten valse kentekenplaten en in het voertuig is een vuurwapen aangetroffen. 

De politie en forensische opsporing zijn een groot onderzoek gestart waarbij getuigen zijn gehoord en sporen worden veiliggesteld.

GYuqTs.jpg

JElR75.jpg

aRatpC.jpg

QjygeI.jpg

tXhSDW.jpg

Dotg0B.jpg

wTjF8W.jpg

8v3lHQ.JPG

Aw2yBl.jpg

PNOoZP.jpg

chtLg8.jpg

if5QC3.jpg