UPDATE | 34-jarige man komt om het leven bij schietpartij in flat Bovensim Hoogvliet Rotterdam (video)

Bij een schietpartij in een flat aan de Bovensim in Hoogvliet Rotterdam is een 34-jarige man uit Rozenburg om het leven gekomen. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en hebben het slachtoffer gereanimeerd. De politie verricht onderzoek.

Rond 3:05 uur werd melding gemaakt van geschreeuw en een knal. De politie kwam ter plaatse en trof een zwaargewond slachtoffer op de binnengalerij van de bovenste verdieping aan. Twee ambulances, de brandweer en het mobiel medisch team uit Amsterdam werd daarop gealarmeerd. Om 3:40 uur konden die, nadat het sein veilig door de politie gegeven werd, voorrijden. De hulpdiensten zijn daarna nog tientallen minuten bezig geweest om het leven van het slachtoffer te redden.

De forensische opsporing is ter plaatse om sporenonderzoek te verrichten. Daarbij is een tas met daarin vuurwapenpatronen in de afvalcontainer aangetroffen. Een politiehelikopter vloog vanuit Amsterdam naar de locatie van het incident en heeft enkele tijd gekeken of de verdachte zich niet op het dak bevond.

BV4m0t.jpg

PbR6iX.jpg

v6eZPA.jpg

ZK3TWE.jpg

qxX8XA.jpg

1fTFiN.jpg

5I8Pnd.jpg

irgigU.jpg

fWzTRG.jpg

lXemcu.jpg