Man gewond bij steekpartij in café Broersveld Schiedam

Man gewond bij steekpartij in café Broersveld Schiedam

Bij een incident in een café aan het Broersveld in Schiedam raakte zondagochtend rond 04.00 uur een man zwaargewond. Na onenigheid stak een mede-bezoeker hem in zijn nek. De politie zoekt naar de verdachte.

Rond 04.00 belden medewerkers van de horecagelegenheid de politie dat zij een bezoeker hadden opgevangen met een flinke verwonding in zijn nek. Omstanders verklaarden dat de dader en het 39-jarige Poolse slachtoffer woorden hadden, waarna de verdachte had toegestoken. Hevig bloedend was het slachtoffer door het personeel opgevangen. Dat waarschuwde de hulpdiensten. De dader, een negroïde man met een wit overhemd en lichte spijkerbroek, ontvluchtte de zaak.

Agenten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer tot de ambulance kwam, terwijl collega’s direct de omgeving uitkamden. De verdachte werd echter niet aangetroffen.

Oproep
De politie komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over het incident, en met name over de verdachte. Heeft u even na 04.00 uur iemand in de omgeving gezien die mogelijk voldeed aan het signalement of weet u meer? Neem dan contact op met de politie.