Man gewond bij schietpartij Van der Takstraat Rotterdam

Man gewond bij schietpartij Van der Takstraat Rotterdam

Agenten hielden dinsdagavond 19 april een 28-jarige Rotterdammer aan naar aanleiding van een schietpartij diezelfde avond op de Van der Takstraat in Rotterdam. Bij de schietpartij raakte een 27-jarige Rotterdammer gewond. De politie is een nader onderzoek naar het incident gestart en is nog op zoek naar getuigen. 

Rond 21:30 uur kreeg de meldkamer een melding dat een groep mannen op straat ruzie had en dat daarbij ook geschoten werd. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen op de Van der Takstraat een gewonde man aan. Een ambulance kwam er bij en bracht de gewonde man naar het ziekenhuis om behandeld te worden. Intussen waren diverse andere politie eenheden in de omgeving op zoek naar de schutter. Al snel ontdekten agenten dat de vermoedelijke schutter zich ophield in een café even verderop. De agenten wisten de man naar buiten te praten en hielden hem vervolgens aan. De politie stelt een nader onderzoek in naar onder meer de toedracht van het incident op het Noordereiland. 

Bent u getuige geweest of heeft u informatie die kan helpen in dit onderzoek, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.