Man en vrouw uit Capelle aan den IJssel zwaargewond bij aanrijding Arnemuiden

Man en vrouw uit Capelle aan den IJssel zwaargewond bij aanrijding Arnemuiden

Zondagmiddag zijn bij een verkeersongeval op de kruising van de Calandweg met de Muidenweg twee mensen zwaargewond geraakt. Een ander liep lichtere verwondingen op.

Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur, vlakbij Vliegveld Midden-Zeeland Airport. Een motor met daarop een man (58) en vrouw (59), beiden uit Capelle aan den IJssel botste op een personenauto. Deze auto werd bestuurd door een man (66) uit Bruinisse.

Ziekenhuizen

De mensen uit Capelle aan den IJssel raakten zwaargewond. De vrouw is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Een 64-jarige vrouw uit Bruinisse, die als passagier in de auto zat, is met lichtere verwondingen met een andere ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Sporenonderzoek

Vanwege de hulpverlening en het politieonderzoek is de kruising geruime tijd voor het verkeer afgesloten geweest. De politie deed sporenonderzoek om de toedracht van het ongeval vast te kunnen stellen. De personenauto en de motor zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Hebt u informatie?

Veel mensen hebben de hulpverleners geholpen, ook hebben agenten diverse mensen als getuigen gehoord. Er zijn echter nog veel meer mensen die hebben geholpen, waarvan de politie nog geen gegevens heeft. Graag wil zij in contact komen met deze mensen. Hebben de agenten uw gegevens nog niet genoteerd, neem dan telefonisch contact op: 0900-8844.