Man doodgeschoten op de Ameidestraat in Rotterdam (video)

Man doodgeschoten op de Ameidestraat in Rotterdam (video)

Bij een schietpartij in de nacht van donderdag op vrijdag in de Ameidestraat in Rotterdam is een man om het leven gekomen. De hulpdiensten werden rond 03:00 uur gealarmeerd voor de schietpartij. De toegesnelde hulpdiensten vonden op straat een gewonde man. Een ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) konden helaas niets meer voor het slachtoffer betekenen, hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De Forensische Opsporing (FO) van de politie is ter plaatse een sporenonderzoek gestart. Volgens meerdere getuigen zou er een groot aantal schoten zijn gelost. Ook zou er vlak na de schietpartij een auto met hoge snelheid de straat zijn uitgereden. Een team rechercheurs is een onderzoek gestart en sluit niet uit dat de aanleiding van het incident in het criminele circuit ligt. De politie heeft inmiddels een vermoeden wie het slachtoffer is, alleen is de familie nog niet geïnformeerd.

Getuigenoproep
Een rechercheteam is een onderzoek gestart naar de verdachte(n) van het schietincident. De politie is momenteel bezig met een uitgebreid sporenonderzoek in de Ameidestraat en is een buurtonderzoek gestart. Mensen die getuige zijn geweest of meer informatie hebben over dit incident, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.