Man aangehouden voor bedreigen ex met vuurwapen IJsselmonde

Man aangehouden voor bedreigen ex met vuurwapen IJsselmonde

Agenten hielden zondagochtend een 38-jarige Rotterdammer aan voor het bedreigen van zijn ex-partner met een vuurwapen. De politie wist hem snel na de melding te traceren in Rotterdam-IJsselmonde. 

Een vuurwapen en een mes werden in beslag genomen. Na de melding dat een 33-jarige vrouw was bedreigd door haar ex-partner met een vuurwapen aan het Hunenborgplantsoen, gingen meerdere agenten op zoek naar de verdachte. Hij zou zich ophouden in Rotterdam-IJsselmonde. Zijn voertuig werd gevonden vlakbij de woning van zijn nieuwe vriendin. De verdachte bleek ook daadwerkelijk binnen te zijn en vanwege het feit dat hij mogelijk in het bezit zou zijn van een vuurwapen, werd de man met een speciale aanhoudingsprocedure uit de woning gehaald. 

Vervolgens werd het huis doorzocht en vonden agenten een vuurwapen in een slaapkamer. In zijn auto vond de politie nog een mes. Beide wapens zijn in beslag genomen. De 38-jarige man uit Rotterdam zit nog vast. Het slachtoffer heeft inmiddels passende hulp aangeboden gekregen.