Man (74) aangehouden in onderzoek naar huiselijk geweld in Bergschenhoek: politie doet groots onderzoek bij woning (video)

De politie is sinds dinsdagochtend bezig met een groot onderzoek in- en rondom een woning aan de Zonnebaars in Bergschenhoek nadat afgelopen vrijdag een 74-jarige man werd aangehouden in een onderzoek naar huiselijk geweld. Het onderzoek richt zich voornamelijk op de achtertuin van de woning aan De Zonnebaars, leden van de Forensische Opsporing hebben hier in witte pakken onderzoek gedaan.

In het onderzoek is door de politie eveneens uitgebreid gegraven in de tuin, ook is er in de woning sporenonderzoek verricht. Volgens buurtbewoners is het gezin wat er woonachtig is heel erg teruggetrokken, vooral de man des huizes zou erg schuw zijn en oogde vaak verward.

Waar de politie exact naar zoekt is nog onduidelijk, getuigen hebben gezien dat de rest van het gezin vrijdagmiddag mee ging met een taxi na de aanhouding van de man. 

Niets aangetroffen

De politie meldt in de loop van de middag dat er tijdens de doorzoeking van de tuin niets is aangetroffen. De sporen die in de woning zijn veiliggesteld worden nog geïnventariseerd en verder bekeken. Omdat de aangehouden verdachte nog steeds in volledige beperkingen zit is de politie nog terughoudend met het geven van informatie, maar hoopt snel meer te kunnen vertellen.

iUG3iu.jpg

uiX84w.jpg

eXpNPS.jpg

FK3ImD.jpg

YBn9jJ.jpg