Klassieke Porsche total-loss na frontale aanrijding Noordzeeweg Rozenburg

Klassieke Porsche total-loss na frontale aanrijding Noordzeeweg Rozenburg

Donderdagmiddag iets voor vier uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Noordzeeweg in Rozenburg waarbij mogelijk iemand bekneld zou zitten in een voertuig. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen met meerdere ambulances.

Ter plaatse bleek dat er twee voertuigen frontaal op elkaar geklapt waren. Een van de voertuigen betrof een oude Porsche. Het andere voertuig betrof een nieuwe Tesla model 3. In de Porsche bleken twee gewonden te zitten waarvan één persoon bekneld. Onder toeziend oog van de trauma-arts en het ambulancepersoneel is dit slachtoffer voorzichtig uit het voertuig gehaald. Hiervoor is het dak van het voertuig afgeknipt. Beide personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis, waarvan de bestuurder met spoed. De bestuurder uit de Tesla was behalve geschrokken niet gewond.  

De vermoedelijke oorzaak van dit ongeval is dat een van de bestuurders wilde afslaan en hierbij de ander over het hoofd heeft gezien. De politie brengt dit ongeval in kaart. Ten tijde van het ongeval was de weg dicht. Via een bypass konden de mensen langs het ongeval en hun weg vervolgen.