Kinderwens gaat in vervulling

Kinderwens gaat in vervulling

Op een wel heel bijzondere manier ging vandaag een wens in vervulling. De 10-jarige Jonathan die lijd aan een auto-immuun ziekte werd vandaag samen met zijn familie opgehaald door Geert Wijnbergen van Stichting 'Doe een wens'. Met zijn allen gingen zij in een limousine richting Rotterdam.

Zo mocht Jonathan op een paard rijden op Manege de Hazelaar in Rotterdam. Vervolgens vertrok het gezelschap naar Frank Bos in Bergschenhoek. Daar ging het hele wensgezelschap een ritje in een koets maken naar de Lindehoeve om  een hapje te gaan eten. Na het eten vertrokken zij naar de dienst Levende Have van de politie, oftewel het hondenteam.

Aldaar werden er tal van activiteiten georganiseerd. Zo mocht Jonathan een parcour afleggen met een echte politiehond. Daarna kreeg de politiehond de opdracht om iets te gaan zoeken. Nadat de speurhond wat op het spoor was gekomen ging Jonathan kijken wat er nou precies in de bosjes lag. Daar vond hij een lifetime membership voor het computerspel Runescape. Vervolgens werd er nog een boef overmeesterd en werd er uitgelegd hoe honden kunnen ruiken wat ze zoeken. Ze kregen nog een korte rondleiding waarna het gezelschap terug richting Scherpenzeel vertrok.

Aldaar hebben zij nog gegeten in een restaurant waar Jonathan een hamburger of iets anders heeft mogen bakken. Het gezelschap ging weer terug richting huis en was het een dag om niet meer te vergeten voor Jonathan en natuurlijk ook voor zijn ouders en zijn broer.