"Killer Clown" aangehouden Charloisse Kerksingel Rotterdam

"Killer Clown" aangehouden Charloisse Kerksingel Rotterdam

De politie heeft woensdagavond een melding gekregen dat, een zogenoemde "Killer Clown" met een vleesmes, mensen zou laten schrikken. De malloot was het laatst gezien op de Charloisse Kerksingel in Rotterdam. Diverse eenheden van basisteam Charlois, Feyenoord en Recherche Rotterdam Zuid gingen direct ter plaatse. Niet veel later konden zij de "Killer Clown" aanhouden op de Rietdijk.  

Camera
De clown was in bijzijn van een 2e persoon met een camera. Het gaat om Rotterdammers van 21 en 23 jaar. Beide mannen wordt bedreiging ten laste gelegd. Zij hebben de nacht op het politiebureau door moeten brengen. De officier van justitie buigt zich nu over het vervolg. Van de filmende vriend is de camera in beslag genomen. De beelden worden bekeken.

Nederland is de laatste dagen in de ban een "Killer Clown". In heel Nederland duiken de "Killer Clowns" op. In onder andere Almere werden kinderen bedreigd door een clown met een mes. Ook komen er bij de politie diverse aangiftes binnen.

De politie heeft de man verhoord. De woordvoerder van de politie zegt tegenover het NOS Journaal dat ze een goed gesprek hebben gehad met de man. En dat dit de grap voorbij gaat.
[tweet account="mediatvnl" id="786285502194413568"]
[tweet account="mediatvnl" id="786285502513250304"]