12-jarige jongen overleden na aanrijding met streekbus Oudelandsedijk Sommelsdijk (video)

Op de Oudelandsedijk in Sommelsdijk heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en streekbus. De fietser, een tiener, is in kritieke toestand met de traumahelikopter naar het ziekenhuis overgevlogen. Daar is de 12-jarige jongen uit Melissant overleden. De politie verricht onderzoek.

De fiets kwam bij de aanrijding, die op een kruising plaatsvond, een meter of 10 voor de bus terecht. In de voorruit van de bus is de impact van de aanrijding te zien: het glas is verbrijzeld. Meerdere ambulances, de brandweer, een traumahelikopter en de politie spoedden zich na de melding van de aanrijding naar de locatie van het incident. Daarbij werd opgeschaald naar middel hulpverlening.

Op de kruising met het Panksdijkje, waar het ongeval plaatsvond, is een mogelijkheid voor fietsers om over te steken. Daarbij moet voorrang verleend worden aan het verkeer dat over de Oudelandsedijk rijdt. Het ongeval vond echter enkele meters verder dan de oversteek plaats.

De forensische opsporing - verkeer komt ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. De Oudelandsedijk is in beide richtingen afgesloten.

cpbE7J.jpg

H6OenG.jpg

uZidr2.jpg

wE6iy6.jpg

msUYgU.jpg

KEOZWr.jpg

iHCFqT.jpg

i8rfKi.jpg

Qwqgd6.jpg

8e5dCJ.jpg