Jongen (15) aangehouden voor betrokkenheid steekpartij Grote Beer Rotterdam

De politie heeft een 15-jarige jongen uit Maassluis aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij op de Grote Beer in Rotterdam-Oosterflank, een 47-jarige man werd hier aangetroffen met meerdere steekwonden.

Rond 22:30 uur kwamen hulpdiensten ter plaatse nadat een bloedende man werd aangetroffen op het zebrapad, hij bleek meerdere steekwonden te hebben.

Mogelijk meerdere personen betrokken bij incident

Na de melding krijgt het slachtoffer meteen eerste hulp en wordt hij naar het ziekenhuis vervoert. Vanwege het onderzoek is meteen een plaats delict gevormd om uit te zoeken wat zich heeft afgespeeld, hierbij is ook gesproken met getuigen en worden diverse beveiligingsbeelden veiliggesteld. De politie ontvangt gedurende het onderzoek op dat er mogelijk meerdere betrokken zijn geweest bij het incident. Camerabeelden zullen dit moeten uitwijzen.

Jongen (15) aangehouden

Terwijl het onderzoek op de Grote Beer in volle gang is wordt in de nabijheid van de plek waar het slachtoffer werd aangetroffen een 15-jarige jongen uit Maassluis aangehouden. De politie zoekt uit welke rol de jongen heeft gespeeld bij het incident.

Lees ook: Man raakt zwaargewond bij steekpartij op straat Grote Beer Rotterdam

M0389Y.jpg