Inzet arrestatieteam na overval Jumbo supermarkt Botersloot Rotterdam (video)

Inzet arrestatieteam na overval Jumbo supermarkt Botersloot Rotterdam (video)

Zondagmorgen tussen 9:00 en 9:30 uur heeft er bij de Jumbo supermarkt aan de Botersloot in Rotterdam-Centrum een overval plaatsgevonden. De winkel was nog niet geopend. Bij de overval raakte één personeelslid gewond maar was wel aanspreekbaar. De persoon is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of er daadwerkelijk buit is gemaakt.

De politie was direct na de melding in grote aantallen aanwezig en omsingelde het object. Onduidelijk was of de daders zich nog in het pand zouden bevinden. Een arrestatieteam van de politie heeft het pand doorzocht en uiteindelijk geen daders meer aangetroffen. Medewerkers van de supermarkt zijn opgevangen in een nabijgelegen horecagelegenheid in aanwezigheid van ambulancepersoneel. De politie is een onderzoek gestart.

Signalement:

De overvallers waren twee mannen van ongeveer 1.70 meter lang. Ze droegen zwarte broeken, zwarte jassen (één met bontkraag) en zwarte integraalhelmen. Een van de mannen droeg een rugzak, de ander  een zwart tasje. Ze zijn gevlucht in de richting van de Meent. Iets gezien? Bel 0900-8844 of bel M. via 0800-7000.