Ingezonden: Gerrit Werkhoven met de NAR

Ingezonden: Gerrit Werkhoven met de NAR

Donderdag 27 november was het dan zover, om 05.00 uur onderweg met een 1700 tankautospuit naar het huis van Gerrit om hem (en daarmee gelijk zijn buurt ) wakker te gaan maken voor zijn laatste uren als brandweerman bij de VRR.

Uiteraard mochten wij dit niet zomaar voorbij laten gaan en hadden wij het een en ander in petto om Gerrit te verrassen. We begonnen met een gezellig ontbijtje en om 10.00 uur was het tijd om te gaan sporten! Op het sportterrein werd het Gerrit duidelijk dat we niet zomaar een balletje gingen trappen maar dat we tegen de collega's van de kazerne Baan en de kazerne Laanslootseweg gingen spelen en dan wel met een gigantische grote bal wat de nodige leuke situaties opleverde! Het lukte Gerrit op zijn laatste wacht gelukkig nog met een goed geplaatste kopbal te scoren!

Na de lunch werd hij geblinddoekt afgevoerd om naar de volgende verrassing toe te gaan en onderweg wist hij precies te vertellen waar hij was en eenmaal ter plaatse vroegen wij waar hij dan heen gebracht was waarop het antwoordt luidde..... "ik ben 3 roltrappen opgegaan en ik heb parfum geroken dus ik ben in de Bijenkorf"! Tja, toen we de blinddoek van zijn gezicht afhaalde en hij zo de Rotterdamse Kuip inkeek was de Bijenkorf natuurlijk niet zo heel erg verkeerd......Na een rondleiding en even op de foto met Peter Houtman kwam Gerrit toch met een blij gevoel bij fffffffffff.......Noord vandaan!

Gisteren is er een receptie gehouden op de kazerne Frobenstraat waar het gezellig druk was, waar wij hem dan ook zeker zien hebben genieten.

Gerrit, je bent 16 november 1975 begonnen op de Baan en vervolgens naar de kazerne Overschie verhuist en als laatste eerst de tijdelijke huisvesting aan de Melanchtonweg en toen de Frobenstraat. Dus na al die tijd mag je zeker gaan genieten van je vrije tijd en van je vrouw met kinderen en kleinkind!

Namens de B-ploeg Frobenstraat

Heel veel geluk toegewenst!