Identiteit slachtoffer geweldsincident Crooswijkseweg Rotterdam bekend

Identiteit slachtoffer geweldsincident Crooswijkseweg Rotterdam bekend

De man die in de nacht van dinsdag op woensdag 13 juli overleed bij een geweldsincident in een woning aan de Crooswijkseweg, is een 35-jarige man uit Rotterdam. Zijn familie is inmiddels geïnformeerd. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een team van 20 rechercheurs op de zaak gezet. De drie aangehouden verdachten zitten nog steeds vast.

Incident
Die nacht kreeg de politie rond 03.45 uur meerdere meldingen over een verdachte situatie rondom een woning aan de Crooswijkseweg. Agenten zijn hierop afgegaan en troffen op het balkon van de betreffende woning een gewonde man aan. Hij had meerdere verwondingen en reanimatie door ambulancepersoneel mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke. Twee mannen van 42 en 43 jaar uit Rotterdam werden direct bij de woning aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man. Vlakbij de woning werd korte tijd later een derde verdachte gearresteerd. Dit is een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het drietal zit nog vast. Morgen vindt de toetsing van de rechter-commissaris plaats en bekijkt hij of de drie langer moeten vast zitten.

Informatie
Zaterdag vindt sectie plaats op het lichaam van het slachtoffer. Daaruit moet blijken wat de doodsoorzaak is geweest. Ondertussen draait het onderzoeksteam op volle toeren. Forensische sporen zijn veilig gesteld en worden onderzocht. De politie bekijkt of er camerabeelden beschikbaar zijn en maakt een uitgebreide achtergrond analyse van het slachtoffer en de verdachten. De komende dagen spreekt de politie uitgebreid met omwonenden tijdens het buurtonderzoek.Het team kan de hulp van getuigen namelijk goed gebruiken. Alle informatie is welkom. Zo is er tot nu toe meerdere malen gemeld dat er zeker 3 of 4 mannen zijn weggerend vanaf de Crooswijkseweg na het incident. Hebt u hier iets van gezien en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die van invloed kan zijn op dit onderzoek?  Bel dan alstublieft met de politie via 0800-6070 of via MMA 0800-7000

Een link naar het artikel vindt U hier.