Identiteit dode vrouw Oudedijk Rotterdam bekend

Identiteit dode vrouw Oudedijk Rotterdam bekend

In een woning aan de Oudedijk werd zaterdagochtend 10 januari het lichaam van een vrouw gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om de 43-jarige bewoonster van de woning. Ze werd met geweld om het leven gebracht.

Een bekende van de bewoonster had die ochtend een afspraak met haar, maar de vrouw kwam niet opdagen. Daarop ging de bekende naar haar woning waar zij het lichaam van de vrouw vond. Zij alarmeerde de politie.

Omdat niet duidelijk was of de dader of daders nog in de woning waren, gingen agenten niet direct naar binnen. Het arrestatieteam werd opgeroepen om de woning te controleren. Er bleken geen andere personen aanwezig.

De Forensische Opsporing is een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Ook is meteen een buurtonderzoek gehouden. Op het lichaam van de vrouw wordt sectie verricht. Het onderzoek naar de dader van dit misdrijf is nog in volle gang.

Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Of als u liever anoniem wilt blijven via M. 0800-7000.