Hulpdiensten rukken uit voor melding huilende baby in container Rozenburg Rotterdam

De hulpdiensten zijn vrijdagavond in Rozenburg massaal uitgerukt voor een melding van een huilende baby in een container. Politie, ambulance, brandweer en het MMT werden ingezet bij de zoektocht.

De hulpdiensten hebben op meerdere locaties in Rozenburg een zoektocht ingesteld. De melder was niet bereikbaar en ook een precieze locatie was niet duidelijk. Het zekere voor het onzekere werd genomen waarop een grote zoektocht is ingesteld. De brandweer heeft meerdere containers geopend op zoek naar de baby. Uiteindelijk leverde de massale zoektocht niets op.

Eerder vandaag werden in Delft en Zoetermeer soortgelijke meldingen gedaan. Ook in die twee gevallen werd uiteindelijk niets aangetroffen.

Update 10/10/21: De politie heeft een 48-jarige man uit Zoetermeer aangehouden nadat in de containers bij drie incidenten in Rozenburg, Delft en Zoetermeer bluetoothspeakers werden aangetroffen. Die speelden het geluid van de huilende baby af. Lees meer: Aanhouding na aantreffen speakers in containers die geluid huilende baby afspelen

Faz56w.jpg

s0Jysn.jpg

SXR6vv.jpg

HixrSV.jpg

nyarZM.jpg