Hotel overvallen aan de Barbizonlaan Capelle aan den IJssel

Hotel overvallen aan de Barbizonlaan Capelle aan den IJssel

In de nacht van donderdag op vrijdag is er aan de Barbizonlaan in Capelle aan den IJssel een hotel overvallen. De politie is direct na de overval een zoektocht gestart in de omgeving van het hotel naar de dader(s). De Forensische Opsporing (FO) van de politie heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht. Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden door de politie.

UPDATE
Een 25-jarige medewerker van een hotel aan de Barbizonlaan in Capelle aan den IJssel moest vrijdagochtend rond 00.20 uur onder bedreiging van een mes geld afstaan aan een overvaller. De overvaller liep het hotel in toen de bar net was gesloten. Een medewerker die afruimde en afsloot kwam ineens oog in oog met een overvaller. Onder bedreiging van een mes moest hij de kassalade en inhoud van de bar afstaan.

Signalement
De dader is in onbekende richting gevlucht. De man droeg een donkere dikke jas en had de  capuchon op zijn hoofd. Daarnaast droeg hij een donkere sjaal voor het gezicht. Hij sprak Nederlands met een vooralsnog onbekend accent.

Oproep
Wie zag rond te tijd van de overval in de buurt van het hotel een man die voldoet aan het, vooralsnog summiere, signalement? Bel de politie op 0900-8844. Heeft u wellicht een idee wie de overval pleegde? Bel dan anoniem 0800-7000.