Hoofdrijbaan dicht na aanrijding tussen meerdere voertuigen A15 Barendrecht

De hoofdrijbaan van de A15 bij Barendrecht richting Ridderkerk is dicht na een aanrijding tussen meerdere voertuigen. Een busje is gekanteld en een personenauto flink beschadigd. Bij de aanrijding vielen drie gewonden. Twee personen raakten zwaargewond en zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Meerdere hulpdiensten waaronder politie, Rijkswaterstaat, ambulances en de brandweer kwamen ter plaatse. Ten minste drie voertuigen zijn bij de aanrijding betrokken, waaronder het gekantelde busje en de auto die flinke schade aan de voorzijde opliep. De brandweer werd ter plaatse gevraagd vanwege een mogelijke beknelling, maar daar bleek geen sprake van te zijn.

Ingesloten verkeer dat op de hoofdrijbaan achter het ongeval staat, wordt door Rijkswaterstaat de parallelbaan opgeleid. Vanwege het ongeval zijn flinke files ontstaan. De A15 richting Ridderkerk staat vanaf knooppunt Benelux vast. In tegengestelde richting is een kijkersfile ontstaan. Het is nog niet bekend hoe lang de afhandeling van het ongeval gaat duren.

LT0WSl.jpg

LqY0IB.jpg

YFXLQ7.jpg

wwtT90.jpg

Pq4lSq.jpg