Honderden mensen nemen afscheid van Jaysira Ravenberg in Rotterdam-Crooswijk

Honderden mensen zijn vanmiddag bijeengekomen om afscheid te nemen van Jaysira Ravenberg. Onder andere een rouwstoet liep vanaf de Boezemsingel naar begraafplaats Crooswijk aan de Kerkhoflaan in Rotterdam.

Jaysira kwam ruim twee weken om het leven bij een noodlottig ongeval in Ghana. Samen met twee andere Nederlanders werd ze aangereden door een vrachtwagen. Alle inzittenden kwamen om. Jaysira was onder andere actief als rapper en make-up artiest. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Jaysira in Ghana was om straatarme kinderen te helpen.

De uitvaart begon met een dienst in het uitvaartcentrum aan de Boezemsingel. Familie en vrienden verzamelden zich daar om vervolgens met een rouwstoet bestaande uit onder andere een bloemenwagen en koets met zes paarden naar de begraafplaats te trekken. Op de Rusthoflaan stonden nog eens zo'n honderd mensen met gouden en zwarte ballonnen, die zich aansloten bij de stoet. Daar sloot ook een brassband aan, die het einde van de stoet vergezelde met vrolijke muziek. Daarop hebben veel deelnemers het laatste stuk van de stoet dansend afgelegd.

Jaysira Ravenberg is 35 jaar oud geworden.

x1P9n2.jpg

F9LMza.jpg

Rn47ZK.jpg

BOChEu.jpg

xlLu2q.jpg

sMRfPe.jpg

dmvudn.jpg

2JqcR5.jpg

VhHWYG.jpg

TAe6EJ.jpg

wcZEPT.jpg

tZ2cQF.jpg