Hardloper vindt dode man

Hardloper vindt dode man

De politie heeft een grootschalig onderzoek ingesteld na de vondst van een dode man aan de Maeterlinckweg. Dinsdagavond rond 19.45 uur kreeg de politie de melding binnen van een hardloper op de Maeterlinckweg. Deze trof het lichaam aan van de man.

Het blijkt om een 20-jarige man uit Rotterdam te gaan. Het stoffelijk overschot lag op het fietspad. Samen met een langsrijdende automobilist hebben ze nog eerste hulp verricht. Dit mocht niet meer baten, de man is ter plaatse overleden. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan en gaat uit van een misdrijf. De man is vermoedelijk neergeschoten.

Een groot team van rechercheurs is op de zaak gezet om de toedracht te onderzoeken. Er zal nog sectie op het lichaam worden uitgevoerd om achter de doodsoorzaak te komen van de Rotterdammer. De politie voert een sporenonderzoek uit en een politiehelikopter heeft luchtfoto’s gemaakt van het gebied.

Getuigen, of mensen die anderszins informatie hebben, kunnen bellen met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.