Grote ravage bij aanrijding tussen tram en auto Breeplein Rotterdam (video)

Op het Breeplein in Rotterdam is een ravage ontstaan nadat een aanrijding tussen een auto en tram plaatsvond. Daarbij zijn vier mensen door ambulancepersoneel nagekeken. Eén persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De tram is door de klap ontspoord. De auto staat vast tussen de tram en een betonnen rand.

De hulpdiensten schaalden direct op naar middel hulpverlening. Ter plaatse bleken geen mensen bekneld te zitten in de auto. De voorkant van de tram en de voorste deuren raakten flink beschadigd. Ook de auto liep veel schade op. De airbags zijn door de impact uitgegaan. De brandweer heeft de auto gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze niet in brand kon vliegen.

Diverse hulpdiensten en personeelsleden van de RET kwamen ter plaatse om een plan van aanpak te maken voor de berging van de voertuigen. Tramverkeer tussen het Breeplein en de Beijerlandselaan was gestremd. De tram in de rail krijgen door een stukje achteruit te rijden mocht niet baten. Daarom is een kraan ingeschakeld om de tram terug op de rails te zetten.

2KWjLS.jpg

I1TwM5.jpg

NkO9Uj.jpg

dbxkiK.jpg

jqZbU4.jpg

tbzlsr.jpg

9hv4oo.jpg

53QqxR.jpg

fiGb32.jpg

x57qzp.jpg