Grote klopjacht nadat drie personen gewond raken bij schietpartij Rodenburgstraat Rotterdam (video)

Vrijdagmiddag heeft de politie een grote klopjacht gehouden nadat drie personen waren beschoten op de Rodenburgstraat Rotterdam.

Omstreeks half twee kwam de melding van een schietpartij op straat, direct werd er groot opgeschaald en kwamen meerdere politie-eenheden en ambulances naar de plaats van het incident. Twee slachtoffers raakten gewond en zijn vervoerd naar het ziekenhuis, het derde slachtoffer raakte lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis. Het Erasmus MC waar de beide slachtoffers naar toe zijn gebracht is door de politie beveiligd.

De politie heeft met veel eenheden en ondersteuning van een politiehelikopter in de omgeving gezocht naar de dader(s). Later in de middag heeft DSI (Dienst Speciale Interventies) een instap gedaan bij een woning aan de Overschiese Kleiweg. Voor zover bekend is hierbij niks of niemand aangetroffen.

Een paar uur later heeft een arrestatieteam twee mannen in een woning aan de Galileistraat in Schiedam aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident.

Rodenburgstraat Rotterdam:

CaBcPc.JPG

ag20ie.jpg

Y1Zhun.jpg

3sXoq1.jpg

ge4hBG.jpg

Erasmus Medisch Centrum Rotterdam:

ABRme7.jpg

T9bMhj.jpg

Overschiese Kleiweg Rotterdam:

lt235M.jpg

PZ4noe.jpg

ZWEEbP.jpg

9zPP2m.jpg

9WQXOX.jpg