Grote brand in koeltrailer Kickersbloem Hellevoetsluis

Op industrieterrein Kickersbloem in de gemeente Hellevoetsluis heeft vanmorgen vroeg een grote brand gewoed in een koeltrailer. Iets na drie uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand op het industrieterrein. Ter plaatse bleek dat er een koeltrailer in brand stond naast een tankstation. De brandweer maakte al snel middelbrand in verband met ingezette eenheden. 

De brand zorgde voor een zware rookontwikkeling die richting de aldaar gelegen woonwijken trok. Hierop is besloten een NL-Alert uit te laten gaan. In combinatie met de rookontwikkeling en waterwinning werd opgeschaald naar grote brand. De brandweer kon de brand moeilijk bestrijden omdat de trailer dicht zat. 

Via via heeft de brandweer een graafmachine kunnen lenen en zodoende de trailer open kunnen krijgen. De trailer werd helemaal uit elkaar getrokken. Hierna was de brand snel geblust en werd de rookontwikkeling snel minder. Na ruim anderhalf uur blussen werd het sein brandmeester gegeven. 

In de gehuurde koeltrailer zaten diverse zaken zoals aluminium en kozijnen. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. De politie onderzoekt de zaak.

2icrM3.jpeg

18HwOR.jpeg

UDOdVc.jpeg

68D4ZV.jpeg

B2vxgp.JPG

JFpysS.jpeg

VNSyNQ.jpeg

gTTYzl.jpeg

9MLnbF.jpeg

cH6Qu0.jpeg