Grote brand bij autobedrijf George Stephensonweg Vlaardingen (video)

Grote brand bij autobedrijf George Stephensonweg Vlaardingen (video)

In de nacht van zondag op maandag heeft er een grote brand gewoed bij een auto(de)montagebedrijf aan George Stephensonweg in Vlaardingen. Het vuur woedde in het kantoorgebouw van autobedrijf "Penders" op het industrieterrein "De Vergulde Hand" in Vlaardingen. De brandweer kon het vuur moeilijk bereiken vanwege alle beveiliging om en rond het pand. Met behulp van cirkelzagen zijn rolluikken opengebroken. 

De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer kon rond vijf uur vannacht het sein "brand meester" geven. Hierna startte zij met het nablussen. Hoe de brand is ontstaan in het kantoorpand is niet bekend. De politie heeft een "Plaats Delict" gevormd en heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Twee weken geleden ging er op dezelfde locatie al 2 auto's in vlammen op. Een link naar het artikel vindt U hier. De politie onderzoekt of de twee autobranden met deze brand te maken heeft. 

De politie vraagt getuigen zich te melden. Alle informatie die over deze brand bekend is, is welkom bij de politie. De politie is te bereiken via 0900-8844 en vraag naar de eenheid Rotterdam. Doet u liever anoniem uw getuigen verklaring, dat kan via M. 0800-7000.