Grimmige sfeer bij verjaardagsactie winkelketen Flying Tiger Rotterdam

Grimmige sfeer bij verjaardagsactie winkelketen Flying Tiger Rotterdam

Als gevolg van de verjaardagsactie van de Deense winkelketen Flying Tiger is dinsdagmiddag een grimmige sfeer ontstaan op het Binnenwegplein in Rotterdam. De winkel viert hun 10-jarig bestaan in Nederland, hierom zijn alle producten uit hun assortiment alleen deze dinsdag verkrijgbaar voor 1 euro. 

Als gevolg van de ludieke actie staan er voor de winkels in Rotterdam klanten in lange rijen te wachten, dit ging echter niet zonder slag of stoot. In de wachtrij voor het filiaal op het Binnenwegplein ontstond er een grimmige sfeer nadat klanten voordrongen en elkaar duwden, de politie alsmede beveiligers zijn ter plaatse om de rust terug te brengen.

In winkelcentrum Alexandrium is de sfeer gemoedelijk en is de massale koopdrukte voor de beveiliging alsmede het personeel van de winkel goed bij te benen. De actie van Flying Tiger zou tot dinsdagochtend een verrassing blijven, echter lekte het nieuws een avond eerder al uit waardoor in de vroege ochtend al vele klanten stonden te wachten om hun slag te slaan.