Gift voor brandweer Den Bommel

Gift voor brandweer Den Bommel

Onder de naam "Hoge Hoed" sponsort het Havenbedrijf Rotterdam 15 regionale organisaties met ieder 1.000 euro. Het spreekt daarmee de waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving.

De "Hoge Hoed" past daarmee in het beleid van het Havenbedrijf om zich te gedragen als een maatschappelijk betrokken onderneming. Jaarlijks doet een groot aantal verenigingen stichtingen een beroep op het Havenbedrijf voor ondersteuning, hierbij moet men wel aan een aantal voorwaarden voldoen. In totaal waren ruim 50 initiatieven door het personeel voorgedragen om ondersteund te worden met 1.000 euro en in een hoge hoed gestopt. Ook Marcel Stander, werkzaam bij het Havenbedrijf,en vrijwilliger bij de brandweer van Den Bommel had een verzoek ingediend.

De directie van het Havenbedrijf verrichtte tijdens de nieuwjaarsreceptie de trekking en toen bleek ook het initiatief van Marcel goed te zijn voor 1.000 euro uit de "Hoge Hoed". Uiteraard is dit heel goed ontvangen bij de leden van de brandweer van Den Bommel en zij zullen vast en zeker een goede bestemming vinden voor dit gebaar. Op de foto overhandigt Marcel Stander de cheque aan René Jacobs van de brandweer Den Bommel.