Gezin van balkon gered bij uitslaande brand, 15 omliggende woningen ontruimd Rutgersstraat Rotterdam

Dinsdagavond is een gezin door de brandweer van een balkon gered bij een felle uitslaande brand in de Rutgersstraat Rotterdam, 15 omliggende woningen werden uit voorzorg ontruimd.

In een woning in de Rutgersstraat Rotterdam is brand uitgebroken door vermoedelijk het opladen van een accu. De brand ontwikkelde snel en in korte tijd was de brand aan de voor- en achterzijde van de woning uitslaand. De bewoners waren ten tijden van de brand thuis en wisten zichzelf in veiligheid te brengen door op het balkon te gaan staan met de deur dicht. De brandweer heeft het gezin van het balkon gered en had de brand snel onder controle.

Uit voorzorg werden in de flat 15 omliggende woningen ontruimd. De bewoners van de woning waar brand is uitgebroken zijn ter plaatse gecontroleerd op het inademen van rook, er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Nadat de brand geblust was heeft Team Brandonderzoek van de brandweer onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak. De bewoners van omliggende woningen konden nadat de brandweer klaar was weer terug naar hun woningen. Voor de bewoners van de woning waar de brand heeft gewoed wordt onderdak geregeld.

nVajtA.jpg

6YFHzl.jpg

goO1cs.jpg

1fxBSH.jpg

3f1I71.jpg

EEou6r.jpg

YdBu4W.jpg

LuMFas.jpg