Gezin uit Hoogvliet beleefd geweldige avond dankzij "Bikers for Kids"

Gezin uit Hoogvliet beleefd geweldige avond dankzij "Bikers for Kids"
Vrijdagavond verzamelden er weer tientallen motorrijders bij het clubhuis van de stichting "Bikers for Kids" in Spijkenisse. Ditmaal hadden ze een rit voor de ernstig zieke 34 jarige Saskia uit Hoogvliet en haar gezin. Door de ziekte van Saskia is het gezin met vier jonge kinderen niet altijd in de gelegenheid om wat leuks te doen met elkaar. Hierop is er bij " Bikers for Kids" een verzoek gedaan om de kinderen eens te verrassen en hun een hart onder de riem te steken. Onder luid motorgeronk werd het gezin rond 19:30 uur opgehaald bij hun woning in Hoogvliet. Er werd koers gezet richting ijssalon "De IJswinckel" waar iedereen genoot van een heerlijk ijsje. De rit ging verder waarbij als afsluiting nog een drankje werd gedronken.

Bikers For Kids

Stichting Bikers for Kids is een non-profit organisatie, die zich inzet voor vrouwen en kinderen die te maken hebben gehad met pesten, geweld en mishandeling. Ook wil de organisatie vriendschappen onderhouden met gehandicapten, die in een kleine wereld leven. Bikers For Kids is zo'n 1,5 jaar geleden opgericht door Robert van der Stappen en wordt in stand gehouden door vrijwilligers en donateurs. 

Bent U geïnteresseerd of wilt U donateur worden, dan bent U van harte welkom op maandag- en donderdagavond aan de Bohrweg 58 in Spijkenisse.

Meer informatie op:
www.bikersforkids.nl of via Facebook