Gewonden bij achtervolging Dordtselaan Rotterdam (video)

Gewonden bij achtervolging Dordtselaan Rotterdam (video)

Agenten hebben zondagmorgen een man aangehouden, na een aanrijding op de kruising van de Dordtselaan met de Mijnsherenlaan in Rotterdam. Hij probeerde te ontkomen aan een alcoholcontrole. De bestuurder van de andere auto raakte hierbij gewond. 

Agenten hielden een alcoholcontrole op de Maasboulevard. Rond 6.20 uur gaven agenten een stopteken aan een bestuurder. De man gaat er direct vandoor. Agenten gingen er direct achteraan en zagen dat de bestuurder op de Dordtselaan tegen een auto botste. De 42-jarige bestuurder van deze auto is met nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis. De verdachte raakte met zijn auto een lichtmast en probeerde vervolgens rennend te ontkomen. Tevergeefs, de 27-jarige man werd direct aangehouden. Hij bleek te hebben gedronken. Een bloedonderzoek zal moeten uitwijzen hoeveel hij op had.

In de auto troffen agenten bovendien een tas aan met vermoedelijk verdovende middelen. Onderzocht wordt of de verdachte nog meer op zijn kerfstok heeft, en of er mogelijk nog iemand in de auto heeft gezeten.