Gewonde man aangetroffen na melding ongeval Schammenkamp Rotterdam

Gewonde man aangetroffen na melding ongeval Schammenkamp Rotterdam

Donderdag op vrijdagnacht werden de hulpdiensten om half één gealarmeerd voor een ongeval aan de Schammenkamp. Omdat een voertuig mogelijk tegen een container aan was gereden kwamen de hulpverleners met spoed ter plaatse. Eenmaal ter plaatse bleek er geen voertuig aanwezig te zijn, maar troffen de hulpdiensten wel een man buiten bewustzijn aan. Terwijl de politie in de omgeving zocht naar het voertuig verleenden de andere hulpverleners eerst hulp.

Terwijl de hulpverleners hun hulp aan het verlenen waren bemoeiden enkele omstanders zich met het slachtoffer. De man kwam langzaam weer bij bewustzijn en werd hierna agressief tegen de hulpverleners. De aanwezige politieagenten voelden zich genoodzaakt om pepperspray in te zetten om de man tot bedaren te brengen. Vervolgens werd hij geboeid naar de ambulance gebracht waar de situatie weer tot bedaren kwam. Hier konden de agenten na een goed gesprek de handboeien weer losmaken.

Onder begeleiding van agenten in de ambulance is de man overgebracht naar het Maasstad ziekenhuis voor verder onderzoek. Er zou alcohol in het spel zijn. Het voertuig wat bij het ongeval betrokken zou zijn volgens de melding is niet meer door de politie aangetroffen en ook op het plaats incident zijn geen bijzonderheden waargenomen.