Gewonde bij steekpartij na verkoopafspraak Valkeniersweg Rotterdam (video)

Op de Valkeniersweg in Rotterdam is dinsdagmiddag een 19-jarige Rotterdammer neergestoken. De politie hield niet veel later een 28-jarige Rotterdammer aan. Een mes en vuurwapen zijn veiliggesteld.

De steekpartij volgde uit een verkoopafspraak waarbij een telefoon verkocht werd. Dit liep vermoedelijk uit op een beroving, waarna gestoken is. Het 19-jarige slachtoffer werd daarbij in zijn hand en hoofd gestoken. Op straat ligt een spoor van bloed en een mes.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Op de Strevelsweg werd niet veel later een 28-jarige verdachte aangehouden. Hij zette het op een rennen toen hij politie zag. Bij zijn vlucht gooide hij een vuurwapen onder een auto. De verdachte is aangehouden, zijn betrokkenheid wordt verder onderzocht.

De forensische opsporing op beide locaties sporen veiliggesteld, waaronder het vuurwapen en een mes. De afgelopen dagen blijken meerdere berovingen plaatsgevonden te hebben. De politie onderzoekt of er een verband is met het steekincident.

AoMgHP.jpg

Cnmnqu.png

DTY54V.jpg

Q0lR1m.jpg

UhIFdO.jpg

Strevelsweg Rotterdam:

EJflOm.jpg

l10OoX.jpg

LHq1qR.jpg

x4zDmd.jpg