Gewonde bij steekpartij Buziaustraat Rotterdam Crooswijk (video)

Gewonde bij steekpartij Buziaustraat Rotterdam Crooswijk (video)

Op de Buziaustraat in Rotterdam werd in de nacht van zaterdag op zondag een gewonde man aangetroffen. De man was eerder neergestoken bij een vechtpartij in en rond een woning aan de Hendrikstraat. De man was in zijn buik gestoken en ook had hij verwondingen aan zijn oor. 

Rond kwart over één wordt er op de Buziaustraat in Rotterdam Crooswijk een gewonde man aangetroffen. De 24-jarige man is ter plaatse behandeld door personeel van de ambulance en het Mobiel Medisch Team hierna is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kon ter plaatse geen sporen vinden, uit het verhoor van het slachtoffer bleek dat hij was neergestoken bij een ruzie in een woning aan de Hendrikstraat. 

De politie kon toen al snel een 20-jarige man uit Rotterdam aanhouden als verdachte van de steekpartij. Ook werd er een 17-jarige man aangehouden, hij kon zich niet legitimeren. In de woning waren ook nog een tiental andere personen aanwezig. Daarvan zijn de namen genoteerd. De politie start een onderzoek naar de aanleiding van de steekpartij.