Gewonde bij steekpartij 1e Pijnackerstraat Rotterdam

Gewonde bij steekpartij 1e Pijnackerstraat Rotterdam

Zaterdagavond is een persoon gewond geraakt bij een steekpartij aan de 1e Pijnackerstraat in Rotterdam. Het Mobiel Medisch Team verleende assistentie aan het ambulancepersoneel. In bijzijn van de trauma-arts is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de persoon eraan toe is, is niet bekend. 

Update
Een 17-jarige Rotterdammer kreeg ruzie met een 15-jarige plaatsgenoot op de 1e Pijnackerstraat in Rotterdam omdat ze tegen elkaar aan waren gelopen. Na de botsing ontstond een woordenwisseling, die uitmondde in een steekpartij. De verdachte kon snel worden ingerekend. Later hebben agenten op zijn woonadres aan de Burgemeester Roosstraat een onderzoek gedaan.

Update (7-8-2017) Aanhouding na huiszoeking
Vandaag werd een 27-jarige huisgenoot aangehouden na een huiszoeking eerder dit weekend. In het huis vonden agenten vier vuurwapens, twee echte, twee bleken later nep te zijn. Ook lagen er een stroomstootwapen, zakjes hennep, tientallen gripzakjes met wit poeder, weegschalen en diverse messen. Later onderzoek wees uit dat deze materialen toebehoorden aan een 27-jarige bewoner van hetzelfde huis. Deze man is maandag aangehouden voor de wet Wapens en Munitie en de Opiumwet.