Gewonde bij schietpartij in woning Homerusstraat Rotterdam

Gewonde bij schietpartij in woning Homerusstraat Rotterdam

Zaterdagmiddag heeft er een schietpartij plaatsgevonden in een woning aan de Homerusstraat in Rotterdam. Een man raakte gewond en was in staat om zelfstandig naar het ziekenhuis te gaan. Er zijn drie daders in onbekende richting zijn gevlucht. Wat er zich precies in de woning in Rotterdam-Lombardijen heeft afgespeeld is niet bekend. De politie is een buurtonderzoek gestart.

UPDATE
Rond 13.00 uur belden drie onbekende mannen aan bij de woning. Toen de bewoner opendeed, ontstond om nog onbekende reden een ruzie tussen de vier. De ruzie eindigde in een schietpartij waarbij de bewoner gewond raakte aan zijn been. De drie mannen gingen er vervolgens vandoor en vluchtten in een mat zwarte auto in een nog onbekende richting.

Het slachtoffer was nog in staat om zelf naar het ziekenhuis te vertrekken. Een getuige die in de woning aanwezig was waarschuwde ondertussen de politie. Die rukte direct uit met meerdere eenheden om achter de drie verdachten aan te gaan. Helaas zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Getuigenoproep:
Het onderzoek naar het schietincident is nog in volle gang. Er zijn sporen veilig gesteld en er is met getuigen gesproken. De politie is in het onderzoek nog expliciet op zoek naar een getuige die ten tijde van het incident voor de woning stond. Het gaat om een man met een zwarte jas en een fiets met rood kinderzitje. De politie verzoekt deze getuige te bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).  Ook andere mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek worden gevraagd contact op te nemen met de politie.