Gewonde bij schietpartij Amalia van Solmslaan Vlaardingen (video)

Gewonde bij schietpartij Amalia van Solmslaan Vlaardingen (video)

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een schietpartij plaatsgevonden aan de Amalia van Solmslaan in Vlaardingen. Hulpdiensten troffen een gewonde man aan in de buurt van een woning. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp en werd daarbij bijgestaan door de arts van het Mobiel Medisch Team (MMT). Het slachtoffer is niet veel later overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de man die bij het slachtoffer in huis was, lagen hij en het slachtoffer te slapen toen er werd ingebroken. Het slachtoffer deed de gordijnen open en werd daarop direct door het raam beschoten. De 33-jarige logee, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden.

Omdat niet helemaal duidelijk was of er nog meer mensen zich nog in de woning zou bevinden, heeft Team Paraatheid een instap gedaan. Er werd uiteindelijk niemand aangetroffen. Wel vonden agenten een hennepkwekerij op een van de verdiepingen.

De Forensische Opsporing (FO) is ingeschakeld om sporen veilig te stellen in de kader van het onderzoek. Hoe het slachtoffer eraan toe is, is niet bekend.